Lady’s Linked

In ons werk als therapeut  lopen wij tegen een probleem aan waarbij wij nog steeds niets kunnen doen. Nog steeds niet, ook al leven we allang niet meer in de middeleeuwen en ook al wonen wij in Nederland. Er is geen enkele misdaad waarbij het slachtoffer terug moet naar de dader en met hem om de tafel moet.

Toch moeten vrouwen die uit een gewelddadige relatie stappen, met de dader om de tafel om afspraken te maken over de kinderen en het verdere verloop van de scheiding. Het mag duidelijk zijn dat dit traumatisch is, veel angsten oproept en niet bijdraagt aan de genezing van deze vrouwen.

Het is onze wens om vrouwen hier in bij te staan en wij proberen dan ook te helpen door mee te gaan naar deze afspraken, zodat wij extra ruggensteun kunnen bieden. We lopen hierbij tegen het probleem aan dat bij gesprekken met een mediator, advocaat of andere hulpverlener, een derde persoon niet gewenst is. Het trauma van het slachtoffer wordt niet erkent en zij moet zich schikken in de situatie. Iets wat psychisch een zeer zware en onmogelijke taak is.

Ook al zijn wij er niet om het gesprek te beïnvloeden, maar enkel en alleen om de gedupeerde vrouw bij te staan, we mogen mee naar de wachtkamer, maar verder zal de vrouw het zelf moeten doen. Door dit probleem zijn we op het idee van Lady’s Linked gekomen. Wat kunnen we vrouwen in deze situaties meegeven zodat zij sterk zijn en geen verdere schade oplopen? Zij hebben immers al meer dan genoeg meegemaakt!

We bedachten een envelop, die we vulden met een positieve, krachtige tekst. Een tekst die de energie bevat die de vrouw op dat moment nodig heeft. Je kunt het vergelijken met een geluksmunt of krachtige steen. De vrouw kan het bij zich dragen op het moment dat zij alleen is en voor zichzelf op moet komen. Zij kan hier kracht uit halen, in haar tas houden, het vasthouden, wat zij maar wil. De Lady Letter zal haar sterk houden en zorgen dat haar terugval na dit gesprek nihil zal zijn.

Als Energetisch Therapeuten zijn wij gewend met energie te werken en kunnen wij als geen ander deze powervolle energie overbrengen. In de eerste plaats is Lady’s Linked dus bedacht om vrouwen te helpen die in deze schrijnende situatie zich bevinden. Later kwam bij ons het besef: Als deze methode zoveel kracht bevat, dan kunnen ook andere vrouwen er profijt van hebben. Vrouwen die een presentatie moeten geven, vrouwen die in een moeilijke periode van hun leven zitten, vrouwen die een verdriet hebben meegemaakt, vrouwen die onzeker zijn. In principe kunnen we iedereen helpen!

De envelop van Lady’s Linked is heel persoonlijk. De energie die het in zich draagt is voor de vrouw die het nodig heeft alleen. De envelop werkt ongeveer 2-3  weken. Een krachtconsult met Lady’s Linked envelop duurt 30 minuten en kost 35 euro.

 

 

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp WhatsApp Lady's Linked