Begeleider Judit

Consultant JuditErvaringsdeskundige coach Judit Lengyel, 33 jaar

Ik heb twee dochters ( 7 jaar en 3 jaar) en een lieve man. In het dagelijks leven werk ik op de salarisadministratie bij een zorginstelling. Verder ben ik buddy en begeleider bij Lady’s Linked.

Van jongs af aan weet ik dat ik geboren ben met een gave en voelde ik heel veel dingen aan. Ik ben mijn hele leven geïnteresseerd geweest in het psychologie van een mens en mijn passie was altijd al om voor iedereen klaar te staan en ze verder te helpen en adviezen te geven in moeilijkheden. Mijn intuïtie gebruikte ik niet alleen voor anderen, maar ook voor mezelf. Of dat nou voor school was, een moeilijke periode in mijn leven of toekomstige dingen, vertrouwde ik altijd op mijn intuïtie.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van “vechtscheidingen” (eenzijdige pestscheiding) met alle gevolgen van dien en daarom wil ik mij inzetten voor Lady’s Linked. Ik weet hoeveel energie het de ouders kost om overeind te blijven en wil ze graag de kracht geven om door te kunnen gaan. Kinderen zijn altijd de dupe van een scheiding en er is niks erger dan wanneer je ziet dat het niet goed met je kind(eren) gaat. Op dat moment zou je in het hoofdje van je kind(eren) willen kruipen om te zien wat ze denken.

Als buddy help ik graag vrouwen die een moeilijke tijd mee maken om ze verlichting en advies te geven en als begeleider gebruik ik mijn gave die ik verder ontwikkeld heb en geef ik intuïtieve readingen obv fotoanalyse of persoonlijk contact. Ook schrijf ik krachtbrieven vanuit de methode van Lady’s Letters.

Soms is er wat meer nodig dan alleen buddy zijn. Door een analyse kan gekeken worden naar de omstandigheden van betrokkene en kan worden gekeken wat diegene op dat moment nodig heeft. Vaak is de schade al zo groot dat de betrokkene in de knoop is gekomen dat ze naast psychische klachten ook lichamelijke klachten ontwikkeld heeft.

Dit geldt ook voor de kinderen. Ze zijn dan mogelijk beschadigd en kunnen zich niet of moeilijk uiten. Doormiddel van een analyse van de kinderen, kan gekeken worden hoe het kind zich voelt en wat een kind nodig heeft. Veelal is dat iets simpels, maar dat ouders het niet meer kunnen zien door de omstandigheden.

Naast de analyse schrijf ik voor zowel ouders als kinderen een krachtige, motiverende en inspirerende brief om ze kracht te geven om om te gaan met de moeilijkheden die ervaren worden.

Deze methode is niet alleen geschikt voor gescheide ouders en kinderen, maar voor iedereen. Stel je ziet er tegen een moeilijk gesprek op met je baas of je hebt een moeilijke toets de volgende dag en je hebt last van faalangst, kan je mijn krachtbrief wat positieve een motiverende teksten bevat gebruiken waardoor je alles uit jezelf haalt en het gesprek/ toets goed afrondt.

Ik wil graag iedereen een steuntje in de rug zijn en ze kracht geven in moeilijke tijden!

Er is niks mooier dan wanneer ik merk dat mensen blij met mijn krachtbrieven zijn en ze de kracht hebben gevonden om de situatie onder controle te hebben.

Denk je dat ik jou kan ondersteunen? Schroom dan niet mij een bericht te sturen.

Ik gun iedereen alle geluk, positiviteit en rust!

Momenteel vervul ik ook de functie van HR manager & vertrouwenspersoon binnen Lady’s Linked.

WhatsApp chat WhatsApp Lady's Linked