Begeleider Merel

Spread the love

Ervaringsdeskundige coach Merel Kuijpers, 21 jaar te Meppel (Drenthe)

Ik ben ervaringsdeskundige met betrekking tot huiselijk geweld, vechtscheidingen, alcoholisme en alles wat daarbij komt kijken. Ook heb ik ervaringen met mensen met verschillende (gedragsstoornissen) en ik wil daarom graag anderen helpen die door een zelfde, of andere moeilijke situatie gaan.

Voor Lady’s Linked verzorg ik in eerste instantie e-sessies en telefonische. Ook zal ik uiteraard face-to-face sessies gaan geven zodra mijn praktijk af is. Wees van harte welkom, ook voor vragen!

Praktijk Merel

Verder ben ik werkzaam als pedagogisch medewerkster op een basisschool te Zwolle en heb ik bijna mijn opleiding tot lifecoach afgerond, om voor mezelf te kunnen beginnen. Binnenkort zal er ook een link van mijn praktijk bij deze biografie komen. Ik ben echter nog bezig met het ‘bouwen’ aan mijn praktijk, ik zal dit bericht aanpassen zodra de praktijk klaar is. In mijn praktijk zal ik lifecoach sessies gaan geven.
Meer informatie en de kosten van de sessie?

Boek ‘Schaap in wolfskleren’

Eind oktober is mijn debuutboek ‘Schaap in wolfskleren‘ uitgekomen. Ik heb het geluk gehad dat de uitgeverij Boekscout dit in hun naam wilde uitgeven. Het is een boek over het onderwerp kindermishandeling en het gaat over een twaalfjarige meisje genaamd: Mees. Mees neemt ons mee voor een kijkje achter gesloten deuren en al gauw zul je zien dat niet alles is zoals het lijkt. Wat een onbezonnen, vrolijke puber lijkt, blijkt in werkelijkheid enorm te lijden onder de omstandigheden van haar alcoholistische, narcistische vader en haar broer met pdd-nos. Ik houd mij specifiek bezig met het schrijven van boeken met ‘inhoud, met een verhaal.’ Ik hoop hiermee mensen herkenning en troost te kunnen bieden. Ook hoop ik dit onderwerp bespreekbaar te kunnen maken door het op te schrijven en aan anderen te laten lezen.

WhatsApp chat WhatsApp Lady's Linked