Gratis Lady’s Linked Buddy

Spread the love

Lady’s Linked wil zich sterk maken voor vrouwen die door hun scheiding uit een psychisch en/of fysiek gewelddadig huwelijk (huiselijk geweld) in moeilijke situaties terecht zijn gekomen.

Met name de situaties waarbij vrouwen weer om te tafel moeten gaan zitten met hun ex, zijn zeer zwaar en brengen psychische schade aan. Naast de handvatten uit “Als communiceren niet lukt” bied Lady’s Linked een ervaringsdeskundige buddy aan die de vrouw kan bij staan in de periode tijdens of na de scheiding. Een buddy is een persoonlijk begeleider bij moeilijke gesprekken. Ook wel bekent als vertrouwenspersoon. De buddy is daarnaast een luisterend oor via telefoon, WhatsApp of email en kan helpen bij moeilijke vraagstukken m.b.t. tot de ex en hulpverlening. Op de groeps WhatsApp zitten naast andere lotgenoten, buddy’s en begeleiders ook juristen die gratis advies geven.

Zit je in een psychisch en/of fysiek gewelddadig huwelijk en heb je hulp nodig om eruit te komen of ben jij net uit een psychisch en/of fysiek gewelddadig huwelijk gestapt en zoek je rust, maar houdt je omgeving daar geen rekening mee? Misschien kan een Buddy van Lady’s Linked jou helpen! Vraag vrijblijvend informatie aan:

Vraag hier een gratis Lady’s Linked buddy aan

Buddy als luisterend oor en vertrouwenspersoon

Na de scheiding moet de vrouw juridische zaken regelen met haar ex. Deze situatie is zwaar en brengt psychische schade aan. Lady’s Linked Buddy heeft een netwerk van ervaringsdeskundige, de Buddy’s. De Buddy geeft de vrouw extra zelfvertrouwen en bied een luisterend oor. Daarnaast kan een buddy mee naar moeilijke gesprekken als vertrouwenspersoon of naar situaties zoals omgang/overdracht.

Koppeling buddy aan hulpvrager

Lady’s Linked Buddy probeert met de grootst mogelijke zorg de Buddy’s te koppelen aan vrouwen die hulp nodig hebben. Er wordt rekening gehouden met leeftijd, woonplaats en overeenkomsten in gezinssamenstelling. De buddy’s zelf krijgen begeleiding van een ervaringsdeskundige begeleider en hebben recht op een gratis online sessie om krachtig te blijven.

Training Ervaringsdeskundigheid voor de buddy’s

Iedere buddy krijgt een training ervaringsdeskundigheid. Op deze manier wordt de eigen ervaring omgezet in ervaringsdeskundigheid zodat de buddy goed in staat is om te helpen. Een buddy kan doorgroeien tot begeleider aan de hand van een verdiepingstraining.

Lady’s Linked Begeleiders

Lady’s Linked Buddy is een onderdeel van Lady’s Linked. Lady’s Linked heeft ervaringsdeskundige begeleiders wanneer een buddy niet afdoende is.

Wie meer informatie wilt over Lady’s Linked buddy, kan het best contact opnemen met: 
Nienke Buiskool Leeuwma – PR & trainer van de buddy’s en begeleiders
06-22222765 – nienke@ladyslinked.nl

Nienke – Koppelt buddy’s aan de hulpvragers
Monique Riem – Koppelt buddy’s aan de hulpvragers

WhatsApp chat WhatsApp Lady's Linked