Coach Nicolette van Oortmerssen

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Nicolette van Oortmerssen. Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen, die zijn vastgelopen in hun leven, weer op weg te helpen. De afgelopen 30 jaar ben ik non-stop op zoek gegaan naar antwoorden op de vragen en problemen uit mijn eigen leven.

Ik coach vrouwen die steeds weer opnieuw in valkuilen en hardnekkige patronen terecht komen, niet (meer) weten wie ze zijn, waar ze (voor) staan en welke kant ze op willen met hun leven. Vrouwen die worstelen met (de gevolgen van) ongezonde en destructieve relaties. Vaak doordat ze emoties, pijn en verdriet uit hun jeugd hebben weggestopt en aangepast gedrag zijn gaan vertonen en zichzelf volledig zijn kwijtgeraakt.

Herken jij jezelf hier ook in? Ik ga graag samen met jou aan de slag om weer in contact te komen met jezelf, aan het roer van je eigen leven te gaan staan en zelf koers zetten naar een fijne toekomst.

Je kunt bij mij terecht voor:
– 1-op-1 coaching
– Groepscoaching (intensief jaartraject Coach jezelf naar geluk)
– Workshop Liefdevolle relaties (familieopstellingen)

Meer weten?

info@coachjezelfnaargeluk.nl
www.facebook.com/coachjezelfnaargeluk
www.instagram.nl/coachjezelfnaargeluk

Neem ook eens een kijkje op mijn website: www.coachjezelfnaargeluk.nl

Gratis:
E-boek Verbeter je zelfbeeld in 7 stappen 
Coachgesprek van 30 minuten
Online zelfbeeldtest

Tot ziens!

Nicolette van Oortmerssen
Lifecoach | Vrouwencoach | Therapeut systemisch werk en Familie-opstellingen |Persoonlijke en professionele ontwikkeling | Yoga- en meditatiedocente

Uitkering of minimum inkomen?

Soms krijg je te maken met financiële problemen. Bijvoorbeeld na een scheiding of relatiebreuk of ontslag. In dit soort situaties zou je juist heel veel baat hebben bij coaching, je kunt het alleen niet betalen. En daarom stel ik voor al mijn workshops en coachprogramma’s enkele plaatsen beschikbaar tegen een zeer gereduceerd tarief. Heb jij een uitkering of inkomen op minimumniveau? En zou je heel graag een van mijn workshops of coachprogramma’s willen volgen? Neem dan contact met mij op. Dan bespreek ik graag de mogelijkheden.

Telefoonnummer:  06-53778474
E-mail: info@coachjezelfnaargeluk.nl

Achtergrond: Lifecoach, kindercoach, therapeut systemisch werk en familie-opstellingen, yoga- en meditatiedocente

WhatsApp WhatsApp Lady's Linked