Coach Stephanie Schwab

Coach Stephanie Schwab

Ik wist niet dat ik in een toxische relatie zat, laat staan dat ik wist dat ik daar zelf een aandeel in had en deze mannen kennelijk aantrok. Mijn realisatie begon nadat ik bij mijn ex heb weten te verlaten. Pas daarna ben ik bewust geworden van narcisme. Van de tien punten kon ik er zomaar acht aanvinken.

De weg om te herstellen is een lange weg met vallen en opstaan geworden, maar voornamelijk ook eenzaam in de pijn en verdriet die deze relatie mij heeft gebracht. Een toxische relatie is vaak datgene wat tussen jou en de ander achter gesloten deuren plaats vindt. De ander is voor de buitenwereld vaak een stabiel, en charismatische man of vrouw in de buitenwereld.

Wat ik je kan bieden is het herkennen van situaties, signalen, en niet te vergeten een luisterend oor. Door mijn eigen ervaring kan ik samen met jou ontdekken waar jij de eerste stappen kan zetten waarbij je jouw zelfrespect en zelfliefde weet terug te vinden.

Als geaccrediteerd coach heb ik mijn eigen ervaringen om je daarin te ondersteunen en inzichten te geven. Ik werk onder andere met lichaamstaal, methodieken om jou weer in je kracht te zetten. Jouw kracht waar het eigenlijk om begonnen is. Een NPS’r valt op sterke mannen of vrouwen, anders is er namelijk geen uitdaging.

E-mail: info@stephanieschwab.nl

Telefoon: 0651070448

WhatsApp WhatsApp Lady's Linked