Word een ervaringsdeskundige

Helpen

Wil jij graag andere slachtoffers van psychisch/lichamelijk (huiselijk) geweld helpen? Denk je voldoende in je mars te hebben om je eigen ervaring in te zetten voor andere?

Meld je dan aan als vrijwillige chat ervaringsdeskundige bij Lady’s Linked!

Als ervaringsdeskundige bij Lady's Linked ben je online actief op ons platform via Discord (lijkt op WhatsApp). Op dit platform zijn meerdere kanalen waarin lotgenoten met elkaar kunnen chatten.

De online woonkamer is de plek die vrij toegankelijk is voor iedereen die wilt chatten met lotgenoten en ervaringsdeskundigen. Deze chat wordt gemodereerd maar is wel laagdrempelig en dus voor iedereen toegankelijk. Uiteraard mag jij hier je ervaringsdeskundigheid inzetten.

Heeft iemand behoefte aan een beveiligde chat om net iets meer die veiligheid te voelen voordat zij met haar verhaal durft te komen? Dan kan die persoon naar de beveiligde chat gaan door dit aan te vragen bij het bestuur.

Ook in deze chat zet jij jouw ervaringsdeskundigheid in en sluit je aan bij de hulpvraag.

Alle hulp bieden wij online via deze chat. Je dient dan ook Discord te installeren op je computer/laptop/iPad/iPhone. Uiteraard mag je zelf kiezen waarop je deze installeert.

Enthousiast? Neem contact op via onderstaand formulier en we zullen een afspraak met je inplannen.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Nienke Buiskool Leeuwma
-5