Beveiligde chat

Advies

Lady’s Linked wil zich sterk maken voor vrouwen die slachtoffer zijn van psychische geweld / narcistische mishandeling d.m.v. een beveiligde ervaringsdeskundige chat.

Huiselijk geweld - Pest-scheidingen – Mediation – Ouderschapsbemiddeling – Omgang – Rechtszaken - Familie problematiek - Op de werkvloer

In veel situaties komt psychisch geweld / narcistische mishandeling voor. In alle gevallen zijn de patronen hetzelfde maar krijg je te maken met verschillende instanties.

In welke situatie je ook zit, je veilig voelen en een luisterend oor is vaak de start naar herstel.

Lady’s Linked bied een beveiligde chat aan met ervaringsdeskundigen die de vrouw kan bij staan in de periode tijdens of na de scheiding, problemen op het werk of in de familiaire kring.

Daarbij zijn de ervaringsdeskundigen een luisterend oor en weten ze als geen ander hoe het is om in jouw positie te staan.

Op de groepschat zitten naast andere lotgenoten ook juristen die gratis advies geven.

Zit je in een huwelijk met narcistische mishandeling (psychisch en fysiek geweld) en heb je hulp nodig om eruit te komen of ben jij net uit een huwelijk met narcistische mishandeling gestapt en zoek je rust, maar houdt je omgeving daar geen rekening mee? Misschien kan de beveiligde ervaringsdeskundige chat van Lady’s Linked jou helpen! Vraag vrijblijvend informatie aan.

Je betaald een kleine eenmalige bijdrage voor de buddy om het screenen mogelijk te blijven maken.

– Eenmalige chat moderatie bijdrage €9,50

Je betaald een eenmalige bijdrage om jouw veiligheid en de kwaliteit van de beveiligde chat te kunnen blijven waarborgen, een vergoeding van €9,50.

Deze betaal je via Tikkie na je aanmelding via onderstaand formulier.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Contact

Nikita Lumet
Contactpersoon

Neem contact op met Nikita:

8