Amersfoort
Advies

Juridisch advies

Gratis juridisch advies

Lady’s Linked heeft een netwerk van juristen die gespecialiseerd zijn in pestscheidingen en NPS (narcistische persoonlijkheid stoornis). Zij weten precies welke route je kunt bewandelen en wat er exact moet gebeuren. Bij hun ben je dus in goede handen met dit heftige en ingewikkelde probleem van scheiden.

Juridische thema chat via Discord

Via het juridische kanaal kan je je juridische vraagstukken delen en ervaringen uitwisselen. Het juridische team is hier ook aanwezig. Let op! Deze groep is openbaar toegankelijk dus let op met wat je deelt. Indien je privé gevoelige informatie wilt delen Kan je 1 op 1 gaan.Juridisch team van Lady’s Linked

Amersfoort
Inloop

Lotgenoten contact

De Lady’s Linked Chat & Bel groep is de plek om direct in contact te komen met ervaringsdeskundige buddy’s en lotgenoten (hulpvragers) om je verhaal kwijt te kunnen, vragen te stellen en elkaar te ondersteunen.

Via Facebook kan je informatie vinden en je aansluiten bij de besloten groep.

Voice Linked

Heb je behoefte om te praten met lotgenoten, buddy's en/of ervaringsdeskundigen via audio? Via de Discord app op je mobiel of de browser kan je praten in de groep of 1 op 1 via audio. Naar Voice Linked!

Buddy contact

Wil je graag een buddy en dus 1 op 1 contact? Kies dan aan de hand van de chat een buddy uit welke te herkennen is aan de blauwe rol "buddy" onder de naam en spreek deze aan met @naam. Uiteraard ben je vrij om 1 op 1 in contact te gaan met een lotgenoot binnen de chat.

Juridische vraag?

Vraag dan om plaatsing in de juridische WhatsApp: “Ik zou graag in de juridische app willen @Lesley”.

Of ga naar het Juridische chat kanaal.

Amersfoort
Advies

Buddy aanvragen

Lady’s Linked wil zich sterk maken voor vrouwen die slachtoffer zijn van psychische geweld / narcistische mishandeling

Huiselijk geweld - Pest-scheidingen – Mediation – Ouderschapsbemiddeling – Omgang – Rechtszaken - Familie problematiek - Op de werkvloer

In veel situaties komt psychisch geweld / narcistische mishandeling voor. In alle gevallen zijn de patronen hetzelfde maar krijg je te maken met verschillende instanties.

Bijvoorbeeld bij Huiselijk Geweld

Met name de situaties waarbij vrouwen weer om te tafel moeten gaan zitten met hun ex, zijn zeer zwaar en brengen psychische schade aan. Naast de handvatten uit “Als communiceren niet lukt” bied Lady’s Linked een ervaringsdeskundige buddy aan die de vrouw kan bij staan in de periode tijdens of na de scheiding. Een buddy is een ervaringsdeskundige die bij moeilijke gesprekken aanwezig kan zijn om jou emotioneel te ondersteunen. Ook wel bekent als vertrouwenspersoon. De buddy is daarnaast een luisterend oor via telefoon, WhatsApp of email en kan helpen bij moeilijke vraagstukken m.b.t. tot de ex en hulpverlening. Op de groepschat zitten naast andere lotgenoten, buddy’s en ook juristen die gratis advies geven.

Zit je in een huwelijk met narcistische mishandeling (psychisch en fysiek geweld) en heb je hulp nodig om eruit te komen of ben jij net uit een huwelijk met narcistische mishandeling gestapt en zoek je rust, maar houdt je omgeving daar geen rekening mee? Misschien kan een Buddy van Lady’s Linked jou helpen! Vraag vrijblijvend informatie aan.

Maar ook bij andere situaties zoals op de werkvloer kan een buddy van dienst zijn.

De buddy denkt met je mee aan de hand van je hulpvraag en kijkt zo wat ze voor jou kan betekenen.

Geen vraag of situatie is te gek.

Je betaald een kleine bijdrage voor de buddy om het screenen mogelijk te blijven maken.

– Buddy screenings-bijdrage €9,50

De tijd die je buddy in jouw steekt doen ze vrijwillig, wel vragen voor een goede screening, voor jouw veiligheid en om de kwaliteit te waarborgen een vergoeding van €9,50.

Deze betaal je via Paypal na je aanmelding via onderstaand formulier.

Koppeling buddy aan hulpvrager

De Lady’s Linked Buddy coördinator screent de buddy’s op ervaringsdeskundigheid. Als deze screening succesvol is doorlopen, zal de buddy toegevoegd worden aan de Lady’s Linked chat waarbij de hulpvragers hun verhaal kunnen doen en buddy’s kunnen reageren. De buddy’s zijn herkenbaar aan hun titel ‘buddy’ en de hulpvragers aan hun titel ‘Hulpvrager’. Zodra een hulpvrager een buddy gevonden heeft kan deze verder 1 op 1 gaan door @buddynaam te typen en de keuze zo kenbaar te maken.

Training Ervaringsdeskundigheid voor de buddy’s

Iedere buddy krijgt een training ervaringsdeskundigheid. Op deze manier wordt de eigen ervaring omgezet in ervaringsdeskundigheid zodat de buddy goed in staat is om te helpen.

Amersfoort
Helpen

Word een buddy

Wil jij graag andere slachtoffers van psychisch/lichamelijk (huiselijk) geweld helpen? Denk je voldoende in je mars te hebben om je eigen ervaring in te zetten voor andere? Meld je dan aan als vrijwillige buddy bij Lady’s Linked!

Een buddy kan het volgende betekenen:

  • Een luisterend oor via de chat (Discord), WhatsApp, telefoon, e-mail en/of face to face;
  • Gaat eventueel mee naar moeilijke gesprekken als vertrouwenspersoon;
  • Gaat eventueel mee naar het omgangshuis/begeleide omgang of overdracht moment.

Het aanmeld proces

Via het aanmeld formulier vertel je kort wat je ervaringsdeskundigheid is en welke training/cursus/opleiding je hebt gevolgd en daarbij je motivatie waarom je buddy wilt worden. Heb je geen training zoals de WMEE gevolgd, dan kan je kiezen voor een interne training bij Lady's Linked.

Vervolgens wordt je gebeld om je aanmelding te bespreken en om te kijken of je bij Lady’s Linked past als buddy. Je zult een 1 op 1 gesprek hebben met alle bestuursleden individueel binnen 6 weken tijd.

Na deze periode wordt je aanmelding besproken in het bestuur en volgt er een advies of je je proefperiode van 1 maand kunt starten welke is opgenomen in je buddy overeenkomst.

Bij een positieve uitslag voor beide partijen kan je je aanmelding definitief maken door de buddy overeenkomst te tekenen. Hierna ben je officieel buddy en verwelkomen we je in het buddy overleg kanaal!

Als je aanmelding definitief is zal je worden toegevoegd aan de Lady’s Linked Buddy's / Hulpvrager chat (Discord). Dit onderdeel is voor een snelle buddy koppeling verplicht.

Als buddy krijg je toegang tot alle interne trainingen van Lady's Linked.

Zoom