Diensten van Stichting Lady's Linked

Hulpverlening

Chat met Fier i.s.m. Lady’s Linked

Herken jij deze situaties – bij jezelf óf bij een ander? Chat er anoniem over.

  1. Wordt er thuis gescholden? Of geslagen?
  2. Moet jij seks hebben tegen je wil?
  3. Word jij bedreigd door iemand die jouw (naakt)foto heeft?
  4. Dwingt iemand jou om drugs te dealen?
  5. Is er bij jou thuis altijd ruzie? En voel je je hier niet fijn?
  6. Maken mensen misbruik van jouw (bank)rekening of andere persoonlijke gegevens?
  7. Zet je familie je onder druk om te trouwen met iemand tegen je wil?

De chat is open op:

Maandag t/m vrijdag van 16.00 tot 6.00 uur

Start direct met chatten!

Zaterdag, zondag en feestdagen van 20.00 tot 6.00 uur

Ben je in direct gevaar en loopt een situatie uit de hand? In geval van nood, bel altijd 112!

Prijs

Gratis
Advies

Juridisch advies

Gratis juridisch advies

Lady’s Linked heeft een netwerk van juristen die gespecialiseerd zijn in pestscheidingen en NPS (narcistische persoonlijkheid stoornis). Zij weten precies welke route je kunt bewandelen en wat er exact moet gebeuren. Bij hun ben je dus in goede handen met dit heftige en ingewikkelde probleem van scheiden.

Juridische thema chat via Discord

Via het juridische kanaal kan je je juridische vraagstukken delen en ervaringen uitwisselen. Het juridische team is hier ook aanwezig. Let op! Deze groep is openbaar toegankelijk dus let op met wat je deelt. Indien je privé gevoelige informatie wilt delen Kan je 1 op 1 gaan.Juridisch team van Lady’s Linked

Inloop

Lotgenoten contact

De Lady’s Linked Chat & Bel groep is de plek om direct in contact te komen met ervaringsdeskundigen en lotgenoten (hulpvragers) om je verhaal kwijt te kunnen, vragen te stellen en elkaar te ondersteunen.

Via Facebook kan je informatie vinden en je aansluiten bij de besloten groep.

Voice Linked

Heb je behoefte om te praten met lotgenoten en ervaringsdeskundigen via audio? Via de Discord app op je mobiel of de browser kan je praten in de groep of 1 op 1 via audio. Naar Voice Linked!

Beveiligd chat contact?

Voel je je niet veilig genoeg op de algemene huiskamer chat en heb je behoefte aan meer veiligheid? Meld je dan aan voor de beveiligde chat en deel je verhaal met een ervaringsdeskundige.

Advies

Beveiligde chat

Lady’s Linked wil zich sterk maken voor vrouwen die slachtoffer zijn van psychisch geweld / narcistische mishandeling d.m.v. een beveiligde ervaringsdeskundige chat.

Huiselijk geweld - Pest-scheidingen – Mediation – Ouderschapsbemiddeling – Omgang – Rechtszaken - Familie problematiek - Op de werkvloer

In veel situaties komt psychisch geweld / narcistische mishandeling voor. In alle gevallen zijn de patronen hetzelfde maar krijg je te maken met verschillende instanties.

In welke situatie je ook zit, je veilig voelen en een luisterend oor is vaak de start naar herstel.

Lady’s Linked biedt een beveiligde chat aan met ervaringsdeskundigen die de vrouw kunnen bijstaan in de periode tijdens of na een scheiding, problemen op het werk of in de familie kring.

Daarbij bieden de ervaringsdeskundigen een luisterend oor en weten ze als geen ander hoe het is om in jouw positie te staan.

Op de groepschat zitten naast andere lotgenoten ook juristen die gratis advies geven.

Zit je in een huwelijk met narcistische mishandeling (psychisch en fysiek geweld) en heb je hulp nodig om eruit te komen of ben jij net uit een huwelijk met narcistische mishandeling gestapt en zoek je rust, maar houdt je omgeving daar geen rekening mee? Misschien kan de beveiligde ervaringsdeskundige chat van Lady’s Linked jou helpen! Vraag vrijblijvend informatie aan.

Je betaalt een kleine eenmalige bijdrage voor de buddy om het screenen mogelijk te blijven maken.

– Eenmalige chat moderatie bijdrage €9,50

Je betaalt een eenmalige bijdrage om jouw veiligheid en de kwaliteit van de beveiligde chat te kunnen blijven waarborgen, een vergoeding van €9,50.

Deze betaal je via Tikkie na je aanmelding via onderstaand formulier.

Helpen

Word een ervaringsdeskundige

Wil jij graag andere slachtoffers van psychisch/lichamelijk (huiselijk) geweld helpen? Denk je voldoende in je mars te hebben om je eigen ervaring in te zetten voor andere?

Meld je dan aan als vrijwillige chat ervaringsdeskundige bij Lady’s Linked!

Als ervaringsdeskundige bij Lady's Linked ben je online actief op ons platform via Discord (lijkt op WhatsApp). Op dit platform zijn meerdere kanalen waarin lotgenoten met elkaar kunnen chatten.

De online woonkamer is de plek die vrij toegankelijk is voor iedereen die wilt chatten met lotgenoten en ervaringsdeskundigen. Deze chat wordt gemodereerd maar is wel laagdrempelig en dus voor iedereen toegankelijk. Uiteraard mag jij hier je ervaringsdeskundigheid inzetten.

Heeft iemand behoefte aan een beveiligde chat om net iets meer die veiligheid te voelen voordat zij met haar verhaal durft te komen? Dan kan die persoon naar de beveiligde chat gaan door dit aan te vragen bij het bestuur.

Ook in deze chat zet jij jouw ervaringsdeskundigheid in en sluit je aan bij de hulpvraag.

Alle hulp bieden wij online via deze chat. Je dient dan ook Discord te installeren op je computer/laptop/iPad/iPhone. Uiteraard mag je zelf kiezen waarop je deze installeert.

Enthousiast? Neem contact op via onderstaand formulier en we zullen een afspraak met je inplannen.

Zoom