-Leugens, jouw gecreëerde waarheid-

Ongezonde patronen komen aan het licht

Je veranderde iedere keer weer van gezicht.
Je ware aard kwam op een dag zo plotseling naar boven. Op die dag was het als of mijn ogen open gingen en mijn wereld brak in stukken.

Lange tijd was je mijn held. Jouw gecreëerde waarheid bleek te bestaan uit leugens. Dag in dag uit had je mij structureel bedrogen.

Op de dag dat dit aan het licht kwam leek het alsof de wereld een zwart gat was. Een weg van zelfverwijt, ongeloof, angst,verbijstering en wantrouwen. Wie kon ik nog vertrouwen als ik jou niet door had?

Het net sloot zich om je heen. En toch weerhoudt je dat tot op de dag van vandaag niet om door te gaan met leugens en je rijke fantasie.

Wie ben jij? Wie was jij? Met alle antwoorden die ik wilde ontdekken ontstonden er alleen maar meer vragen. Je hield van de kinderen maar meer hield je van jouw leugens. Je gecreëerde werkelijkheid was het die onze levens verwoesten.

Nu een half jaar later besef ik dat ik beter af ben zonder jou. De rauwe pijn gaat langzaam weg.
Ik zal moeten accepteren geen antwoorden op mijn vragen te krijgen. Geconfronteerd te worden met jouw anonieme belletjes, je mails vol leugens die je alleen naar mij schrijft.

Voor mij ben je ontmaskerd. En steeds meer zie ik wie je bent. En dat is iemand die ik niet in mijn leven en die van de kinderen kan en wil verdragen.

Ongeloof maakt plaats voor de realiteit. De harde realiteit dat je nooit echt van mij gehouden hebt.

Je had mij nodig om op mijn energie te leven. Om jouw leegte te vervullen. En nu bouw ik mijn leven weer op. Steen voor steen. Maar ik zal overwinnen. En jij, jij zal nooit veranderen. Zoekend naar het volgende slachtoffer.

Hoevelen zullen er nog volgen?

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp WhatsApp Lady's Linked