Voice Linked - Luisterend oor

Praat met lotgenoten en/of ervaringsdeskundigen over huiselijk geweld (psychisch/lichamelijk/NPS) in een groep of kies iemand 1 op 1.

Dit kan zowel via de chat als ook door te bellen (audio).

Voice Linked, voor een luisterend oor bij huiselijk/psychisch geweld.

Ga naar Voice Linked!

SAFE: online hulp voor vrouwen

Een online hulpmiddel voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met (ex-)partnergeweld. Dat kan gaan om partnergeweld door een huidige partner of ex-partner, verschillende soorten geweld (psychisch, fysiek, seksueel, economisch), en in hetero en non-hetero relaties.

Wordt een buddy

Wil jij graag andere slachtoffers van psychisch/lichamelijk (huiselijk) geweld helpen? Denk je voldoende in je mars te hebben om je eigen ervaring in te zetten voor andere? Meld je dan aan als vrijwillige buddy bij Lady’s Linked!

Een buddy kan het volgende betekenen:

  • Een luisterend oor via Discord (chat/bellen), WhatsApp, telefoon, e-mail en/of face to face;
  • Gaat eventueel mee naar moeilijke gesprekken als vertrouwenspersoon;
  • Gaat eventueel mee naar het omgangshuis/begeleide omgang of overdracht moment.

Het aanmeld proces

Via het aanmeld formulier vertel je kort wat je ervaringsdeskundigheid is en waarom je buddy wilt worden. Vervolgens wordt je gebeld om je aanmelding te bespreken en om te kijken of je bij Lady’s Linked past als buddy. Bij een positieve uitslag voor beide partijen kan je je aanmelding definitief maken aan de hand van het intake formulier welke je al automatisch hebt ontvangen. Dit formulier vul je in en je aanmelding is compleet!

Als je aanmelding definitief is zal je worden toegevoegd aan de Lady’s Linked Buddy's / Hulpvrager chat. Dit onderdeel is voor een snelle buddy koppeling verplicht.

Als buddy krijg je toegang tot alle trainingen vanuit Lady's Linked.

Prijs

€0

Aanmelden

Nienke Buiskool Leeuwma - ladyslinked@xsnienke.nl

Buddy aanvragen

Lady’s Linked wil zich sterk maken voor vrouwen die slachtoffer zijn van narcistische mishandeling (psychisch geweld vanuit huiselijk geweld of welke vorm dan ook). Pest-scheidingen – Mediation – Ouderschapsbemiddeling – Omgang – Rechtszaken

Met name de situaties waarbij vrouwen weer om te tafel moeten gaan zitten met hun ex, zijn zeer zwaar en brengen psychische schade aan. Naast de handvatten uit “Als communiceren niet lukt” bied Lady’s Linked een ervaringsdeskundige buddy aan die de vrouw kan bij staan in de periode tijdens of na de scheiding. Een buddy is een ervaringsdeskundige die bij moeilijke gesprekken aanwezig kan zijn om jou emotioneel te ondersteunen. Ook wel bekent als vertrouwenspersoon. De buddy is daarnaast een luisterend oor via telefoon, WhatsApp of email en kan helpen bij moeilijke vraagstukken m.b.t. tot de ex en hulpverlening. Op de groepschat zitten naast andere lotgenoten, buddy’s en ook juristen die gratis advies geven.

Zit je in een huwelijk met narcistische mishandeling (psychisch en fysiek geweld) en heb je hulp nodig om eruit te komen of ben jij net uit een huwelijk met narcistische mishandeling gestapt en zoek je rust, maar houdt je omgeving daar geen rekening mee? Misschien kan een Buddy van Lady’s Linked jou helpen! Vraag vrijblijvend informatie aan:

– Buddy screeningsbijdrage €9,50

De tijd die je buddy in jouw steekt doen ze vrijwillig, wel vragen voor een goede screening, voor jouw veiligheid en om de kwaliteit te waarborgen een vergoeding van €9,50.

Deze betaal je via een tikkie na je aanmelding via onderstaand formulier.

Koppeling buddy aan hulpvrager

De Lady’s Linked Buddy coördinator screent de buddy’s op ervaringsdeskundigheid. Als deze screening succesvol is doorlopen, zal de buddy toegevoegd worden aan de Lady’s Linked chat waarbij de hulpvragers hun verhaal kunnen doen en buddy’s kunnen reageren. De buddy’s zijn herkenbaar aan hun titel ‘buddy’ en de hulpvragers aan hun titel ‘Hulpvrager’. Zodra een hulpvrager een buddy gevonden heeft kan deze verder 1 op 1 gaan door @buddynaam te typen en de keuze zo kenbaar te maken.

Training Ervaringsdeskundigheid voor de buddy’s

Iedere buddy krijgt een training ervaringsdeskundigheid. Op deze manier wordt de eigen ervaring omgezet in ervaringsdeskundigheid zodat de buddy goed in staat is om te helpen.

Prijs

€9.5

Aanmelden

Nienke Buiskool Leeuwma - ladyslinked@xsnienke.nl
Zoom