Prikbord van Stichting Lady's Linked

Help elkaar met tijd of talent

Juridisch advies
Stedelijk
Gratis juridisch advies Lady’s Linked heeft een netwerk van juristen die gespecialiseerd zijn in pestscheidingen en NPS (narcistische persoonlijkheid stoornis). Zij weten precies welke route je kunt bewandelen en wat er exact moet gebeuren. Bij hun ben
Buddy aanvragen
Stedelijk
Zit je in een situatie met psychisch (narcistische mishandeling) en/of fysiek geweld en heb je hulp nodig in jouw situatie? Dan is het netwerk van Lady's Linked voor vrouwen de juiste plek voor jou voor zowel online als offline hulp.
Wordt een buddy
Stedelijk
Wil jij graag andere slachtoffers van psychisch/lichamelijk (huiselijk) geweld helpen? Denk je voldoende in je mars te hebben om je eigen ervaring in te zetten voor andere? Meld je dan aan als vrijwillige buddy bij Lady’s Linked!
Voice Linked - Luisterend oor
Stedelijk
Voice Linked, voor een luisterend oor bij huiselijk/psychisch geweld.
Clubhouse
Stedelijk
Praat via Clubhouse met lotgenoten en ervaringsdeskundigen van psychisch/lichamelijk geweld(huiselijk geweld) via deze gratis app. Lady’s Linked heeft een eigen club waar je veilig kan praten in een groep of 1 op 1.Er zullen regelmatig rooms worden gehost voor bijeenkomsten m.b.t. Kennisdeling, lotgenoten groepen en voor ervaringsdeskundigen.