Therapeut Alexandra Dias

Ik ben Alexandra, transformatietherapeut / coach en tevens ervaringsdeskundige.

Na het beëindigen van mijn toxische relatie, heb ik veel contact gehad met verschillende therapeuten en instanties. Zij verzuimden om mijn symptomen van narcistische mishandeling (NSS/PTSS) te verlichten. Ik voelde mij alsof ik er niet toe deed, en was ik meer verward dan ooit. Veel psychologen, therapeuten en instanties bezitten volwaardige theoretische kennis over persoonlijkheidsstoornissen (DSM), maar hebben geen idee hoe het echt voelt en hoe moeilijk het is om zo te (over)leven.

De toxische relatie had ik inmiddels verlaten, maar de toxiciteit verliet mij niet… het zat in mijzelf!   

Tijdens mijn opleiding tot transformatietherapeut ontwikkelde ik een hulpmiddel voor het herstellen van narcistische mishandeling (mijn redding!). Dit hulpmiddel is zeer praktisch en betrouwbaar. 

Bij mij kun je de volgende therapievorm kiezen:  

  • Individuele sessies 
  • Groepssessies (met andere slachtoffers van narcistisch misbruik)
  • Tegenover Narcisme Bootcamp ( 10 groepssessies + 5 individuele sessies) 

Herstellen van narcistische mishandeling is overweldigend genoeg, maar je hoeft het niet alleen te doen.  

Ik ontvang je met een warm hart! Ik ben dankbaar als ik jou mag begeleiden en getuigen mag zijn van je transformatieproces!

Oprichter: Alexandra Dias

Email: tegenovernarcismebootcamp@gmail.com

Tel: 06-10.777.388.

WhatsApp WhatsApp Lady's Linked