Therapeut Bianca Gelderblom

Bianca Gelderblom is een erkende therapeut welke veel werkt met slachtoffers van narcistisch misbruik (NPS/psychisch geweld). Ze kan jou dan ook zeer goed bij staan en je route naar herstel van NSS.

Praktijk Cureris wordt met veel succes geleid door erkend therapeut Bianca Gelderblom: Registertherapeut BCZ®. Na jaren in de hulpverlening te hebben gewerkt, heeft zij studie en ervaring gebundeld in een veelzijdige praktijk, die nu officieel al ruim 11 jaar bestaat.  Dit betekent een behandelervaring van ruim 18 jaar! 
‘Cureris’ is uitgegroeid tot een van de meest veelzijdige natuurgeneeskundige praktijken in de omgeving, met uiteenlopende therapieën en een veelzijdig aanbod van studie-weekenden, veelal HBO-conform geaccrediteerd door o.a. de LVNG en de VVET. 

De praktijk wordt al jaren druk bezocht door mensen uit heel Nederland, België en soms zelfs Duitsland. Veelal zijn zij doorverwezen door huisarts, psychotherapeut, psycholoog, ARBO-arts, maatschappelijk werkers & therapeuten  uit de alternatieve sector.’

CONTACT

Gebouw de ‘Eemhave’ (5e verdieping)
Vanadiumweg 11H 3812 PX  AMERSFOORT 
Bel voor een afspraak: 06 245 218 86 (geen gratis advies/consult)

Gratis parkeren, airco & Lift aanwezig

WhatsApp WhatsApp Lady's Linked