Vrijheidsbeperking!

Bevrijdingsdag 5 Mei 2018!

We vieren de vrijheid! Helaas is vrijheid niet vanzelfsprekend, laten we dat beseffen!

In Nederland wordt de vrijheid van mensen helaas op vele verschillende manieren beperkt! Denk hierbij o.a. aan pestgedrag, discriminatie (op grond van ras, geslacht, sexuele voorkeur, huidskleur en handicap) buitensluiting, vooroordelen, gijzeling, ouderverstoting!

Denk aan de 20.000 kinderen dat door ouderverstoting in hun vrijheid beperkt worden en met angst, haat, gijzeling, achterdocht, beperking van identiteit en meningsuiting en zonder liefde opgroeien!
Laten we onze eigen verantwoordelijkheid hierin nemen! We want to be free in all aspects! Dus STOP met het beperken van de vrijheid van mensen! STOP met mee te helpen aan ouderverstoting!

Het is niet waar twee vechten hebben twee schuld! Dat gaat in dit geval niet op! Er is één pestende partij, die het licht niet gunt in de ogen van de andere ouder! Het is niet waar rook is is vuur! Er wordt gelogen, de waarheid wordt verdraaid, je wordt beschuldigd van dingen die je niet gedaan hebt!
De aanval is de beste verdediging gaat in dit geval helaas wel op! Hoe moet je jezelf verdedigen en je onschuld bewijzen?

Er wordt verwarring en compexiteit gezaaid…en de meesten weten niets van deze pathologie af en denken….dan moet er wel een kern van waarheid inzitten!

Nou neem maar van mij aan dat er mensen bestaan die destructief zijn! Deze mensen zijn pathologische leugenaars en verdraaien de waarheid constant naar hoe het hun uitkomt!

Ze projecteren volledig! Projecteren wil zeggen dat alles wat ze over de andere persoon zeggen wat diegene doet, doet hij/zij eigenlijk zelf! De andere persoon wordt volledig neergezet als een totaal ander persoon! Ik noem het dan ook ontwaarden van je eigen persoon! Juist alle goede eigenschappen worden omgebogen naar slechte eigenschappen!
Eigenlijk het tegenovergestelde van hoe die persoon werkelijk is! Alles wat ze zeggen kan je dus niet zomaar voor waar aannemen!

Een destructief persoon doet niet wat hij zegt en zegt niet wat hij doet!

Helaas blijkt dat je ervaringsdeskundige moet zijn om dit te kunnen doorzien…
Spijtig genoeg staan de verstoten ouders, maar vooral hun kinderen volledig in de kou!
De kinderen zijn zeker niet bij machten om in te zien dat ze gemanipuleerd worden en om deze dynamiek door te hebben!
Zij weten immers niet anders…maar ik hoop dat er veel meer bekendheid en inzicht komt in de gevolgen van deze vrijheidsbeperking!
Een kind heeft recht op beide ouders!
Niet voor niets een grondwet! En toch wordt in NL dit recht constant geschaad!

Op een vrij bestaan voor onze kinderen en de generaties die hierop volgen!
In liefde voor mijn kinderen en al die andere kinderen!

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp WhatsApp Lady's Linked