Word een buddy

Wil jij graag andere slachtoffers van huiselijk geweld helpen? Denk je voldoende in je mars te hebben om je eigen ervaring in te zetten voor andere? Meld je dan aan als vrijwillige buddy bij Lady’s Linked!

Een buddy kan het volgende betekenen:

  • Een luisterend oor via WhatsApp, telefoon, e-mail en/of face to face;
  • Gaat eventueel mee naar moeilijke gesprekken als vertrouwenspersoon;
  • Gaat eventueel mee naar het omgangshuis/begeleide omgang of overdracht moment.

Het aanmeld proces

Via het aanmeld formulier vertel je kort wat je ervaringsdeskundigheid is en waarom je buddy wilt worden. Vervolgens wordt je gebeld om je aanmelding te bespreken en om te kijken of je bij Lady’s Linked past als buddy. Bij een positieve uitslag voor beide partijen kan je je aanmelding definitief maken aan de hand van het intake formulier welke je al automatisch hebt ontvangen. Dit formulier vul je in en je aanmelding is compleet! Als buddy krijg je een vrijwilligersvergoeding indien je actief bent geweest.

Als je aanmelding definitief is zal je mobiele nummer toegevoegd worden aan de Lady’s Linked Buddy WhatsApp waarin de hulpvragen worden geplaatst. Dit onderdeel is voor een snelle buddy koppeling verplicht.

Per match (koppeling buddy met hulpvrager) krijg je een vrijwilligersvergoeding van €4,-. Je kan dus zelf bepalen hoeveel hulpvragers je aan kunt.

WhatsApp chat WhatsApp Lady's Linked